O nama

Ko smo mi

Mass d.o.o. je formirana 1991. kao porodična firma čija je delatnost izrada različitih tipova čeličnih konstrukcija, premium čeličnih fasadnih sistema Jansen (Švajcarska), montažnih balkona kao i ostalih bravarskih radova. Preko 25 god. iskustva i uspešne saradnje sa, kako domaćim tako i stranim Investitorima, doveli su do toga da smo se razvili u ozbiljnu tržišnu firmu koja za svoj cilj ima konstantni razvoj uz praćenje i povećavanje kvaliteta usluga.

  • PROIZVODNO,TRGOVINSKO,USLUŽNO PRIVREDNO DRUŠTVO
    32300 GORNJI MILANOVAC, KLATIČEVO BB, SRBIJA
  • TEL: +381 32 5736 202
  • TEL: +381 69 1011 821

 

1. Naš cilj

Uz kvalitetan inženjerski pristup zahtevima Klijentata, izgradili smo od velikih industrijskih projekata pa do nameštaja od čelika i poludragog kamena.

2. Saradnja sa Jansen-om

U saradnji sa Alukonigsthal-om i Jansen-om specijalizovali smo se za projektovanje i izradu čeličnih fasada, vrata i prozora vrhunskog kvaliteta. Kvalitet Jansenovih sistema prepoznat je u celom svetu i njihovi proizvodi krase najlepša arhitektonska dela.

3. Naš tim profesionalaca

U našem timu se nalaze iskusni inženjeri, obučeni radnici i atesirani varioci. Koristimo savremene CNC mašine u obradi metala, i dovodimo kvalitet na zavidan nivo.

0 Obučenih profesionalaca

0 Zadovoljnih klijenata

0 Godina postojanja

Naša obaveza su zadovoljni klijenti

Delatnost naše firme je prvenstveno obrada i izrada različitih konstruktivnih elemenata od metala, od kojih je najviše zastupljen čelik. Izrađujemo sve tipove čeličnih konstrukcija kao i podkonstrukcija namenjenih različitim tipovima objekata ( industrijski, poslovni, stambeni…itd.). Projektujemo i izvodimo fasade od premium čeličnih profila sistema Jansen iz Švajcarske čelične hale, industrijske objekte, nadstrešnice, podkonstrukcije, tornjeve, razne nosače, žaluzine, ograde i sve ostale bravarske elemente.

Janisol+Arte+2.0. - 22 page

Iskustvo u radu

U našem timu se nalaze iskusni inženjeri, obučeni radnici i atestirani varioci.

Koristimo savremene CNC mašine u obradi metala, i dovodimo kvalitet na zavidan nivo.

Pišite nam

EFIKASNOST

SIGURNOST

POUZDANOST